Incompany en maatwerk

De beste oplossing voor specifieke wensen

Een in-company training is een samenwerking tussen jouw organisatie en AI-cursus. In-company trainingen worden bij jou op locatie georganiseerd.

Financieel het voordeligst vanaf 2 of 3 deelnemers

Wanneer je ervoor kiest om een in-company training te organiseren, begin je vanaf 2 of 3 deelnemers al financieel voordeel te ervaren. De kosten per deelnemer dalen namelijk aanzienlijk bij het toenemen van het aantal cursisten, omdat de prijs voor de trainer en het cursusmateriaal over meer personen verdeeld wordt.

Met In-Company trainen is maatwerk mogelijk

We stemmen af op de specifieke trainingsbehoeften van je bedrijf om een ideaal trainingsprogramma samen te stellen. Alle cursussen uit ons aanbod zijn beschikbaar voor in-company trainingen, maar we kunnen ook een gedeeltelijk of geheel op maat gemaakte opleiding ontwikkelen.

Onze aanpak

We starten gewoonlijk met een telefonische bespreking van de wensen, gevolgd door een adviesgesprek met onze trainer(s). Als de ontwikkelingsvraag duidelijk is, kunnen we direct een voorstel doen dat gegarandeerd tot de gewenste resultaten leidt.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Ben je benieuwd naar wat een bedrijfstrainingstraject voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze opleidingsadviseurs via 020-3080466 of vul het aanvraagformulier rechts in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vrijblijvend informatie aanvragen

    Binnen één werkdag een reactie!